Je gebruikt een verouderde browser
Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.
Producten
Verse maaltijdpakketten en soeppakketten
Alle Verse maaltijdpakketten en soeppakkettenWild, haas, konijn, kalf, lam
Alle Wild, haas, konijn, kalf, lamZachte broodjes, bolletjes
Alle Zachte broodjes, bolletjesBroodbeleg zoet en hartig
Alle Broodbeleg zoet en hartigCrackers, knackebrod, roggebrood, rijstwafels
Alle Crackers, knackebrod, roggebrood, rijstwafelsKoffie, koffiemelk, suiker
Alle Koffie, koffiemelk, suikerPastasaus, tomatenpuree
Alle Pastasaus, tomatenpureeMaaltijdpakketten, mixen, sauzen
Alle Maaltijdpakketten, mixen, sauzenGroenteconserven, vruchtenconserven
Alle Groenteconserven, vruchtenconservenVleesconserven, visconserven
Alle Vleesconserven, visconservenSnacksaus, mayonaise
Alle Snacksaus, mayonaiseGroentesaus, vleessaus, vissaus
Alle Groentesaus, vleessaus, vissausSlasaus, sladressing, slaversierders
Alle Slasaus, sladressing, slaversierdersKauwgom, pepermunt, keelsnoepjes
Alle Kauwgom, pepermunt, keelsnoepjesNatuurlijke, biologische voeding
Alle Natuurlijke, biologische voedingToiletpapier, keukenpapier, tissues
Alle Toiletpapier, keukenpapier, tissuesKaarsen, lucifers, aanstekers, brandbare stoffen
Alle Kaarsen, lucifers, aanstekers, brandbare stoffenVernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.
We kennen natuurlijk allemaal de standaard hamburger, maar wat is er nu leuker dan zelf creatief aan de slag te gaan? Kies je broodje, burger, groente, toppings en saus en creëer je eigen burger!
Knapperige broodjes
Je broodje maakt de halve burger. Kies daarom bewust! Extra lekker: snijd de broodjes door en leg ze dan met de snijkant even op de barbecue of in de pan.
Voorkom het aanbranden van je burger
Draai burgers niet constant om: 3 tot 5 minuten bakken aan beide kanten op middel hoog vuur is voldoende. Maak een kuiltje in het midden van de hamburger om aanbranden te voorkomen en voor een mooie platte burger.
Zo is sla altijd lekker fris
Maak de sla ten minste een uur voor gebruik schoon. Zet de sla opzij in een bak met koud water. Ververs bij warm weer het water een keer en leg de extra's zoals tomaat en komkommer bij de sla in het koude water.
Gesmolten Cheddar
Wanneer het vlees gebakken is leg je er een paar plakjes cheddar kaas op en zet je de burger een paar tellen onder de grill totdat de kaas gesmolten is.
De finishing touch
Smeer de saus op het laatste moment op de burger. Zo’n 1 of 2 minuten voor je ze uit de pan, of van de barbecue, haalt. Dan heeft de saus nog de tijd om op te warmen en zal de suiker in de saus niet verbranden. Draai de burger na het smeren ook niet meer om.
Tip van PLUS klant Sandra Ververgaard Cuijpers
Maak een hamburger die voor 50% bestaat uit Hollands rundvlees en 50% uit fijngesneden champignons. Beleg een geroosterd brioche- of spelt broodje met sjalottenmayonaise of mayonaise met fijngesneden sjalotten, kropsla én blauwschimmelkaas. Leg hier de hamburger op en als laatste de bovenste helft van het broodje. Smullen maar!
Deel:
OOK INTERESSANT