1. PLUS/
  2. Voor jou
  3. /Tips
  4. /Samen buffetten tijdens de feestdagen
« TERUG
Samen buffetten tijdens de feestdagen

Samen buffetten tijdens de feestdagen

Bij PLUS houden we van goed eten. En van gezelligheid natuurlijk. Aan een mooi gedekte tafel, met verschillende gerechten tegelijk. Iedereen draagt zijn steentje bij en er is voor elk wat wils natuurlijk. Dat wordt genieten geblazen!

Het is écht eenvoudig om deze feestdagen een prachtig buffet te organiseren. Ben jij nog niet overtuigd om deze kerst te gaan buffetten? We zetten nog even 4 voordelen op een rij.

Buffetvoordeel 1: meer tijd voor elkaar
De meeste gerechten kun je van tevoren bereiden. Sommige zijn zelfs zo goed als klaar. Iedereen kan iets meenemen. Zo sta je als gastheer of vrouw veel minder lang in de keuken en heb je meer tijd met elkaar aan tafel. En daar draait het natuurlijk allemaal om.

Buffetvoordeel 2: iets lekkers voor iedereen
Ga je buffetten? Dan is er een keur aan gerechtjes om uit te kiezen. Een tafel vol met heerlijk eten ziet er niet alleen fantastisch uit, het is ook erg handig. Van vegetariër tot carnivoor: voor elke gast zit er wel iets tussen. Bereid verschillende soorten vlees en vis of diverse pasta's. En natuurlijk mogen salades en vegetarische gerechten niet ontbreken.

Buffetvoordeel 3: ongedwongen gezelligheid
Goed eten is ook samen eten. Met familie, vrienden, buren of kennissen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Dat is het mooie van buffetten, het is lekker los en toch bijzonder. En daarmee past het perfect bij de kerstgedachte.

Buffetvoordeel 4: geen paniek over de aankleding
Maak je vooral geen zorgen of je wel de juiste glaasjes of borden gebruikt. Alles mag bij buffetten. Sterker nog: de gekke borden van je oom of tante maken de eettafel juist extra speciaal. Én het zorgt ook nog eens voor leuke gespreksstof aan tafel.

Deel:

OOK INTERESSANT