Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Bijgerechten Kerst

Bijgerechten Kerst

De feestdagen staan voor de deur, tijd om je kerstmenu samen te stellen. Nog op zoek naar lekkere bijgerechten voor Kerst? Kijk snel verder voor de lekkerste bijgerechten voor het kerstdiner.  

Zo vind je snel jouw favoriete recept voor een lekker bijgerecht deze Kerst

Om het makkelijk te maken hebben we de populairste Kerst bijgerechten alvast voor je verzameld. Bekijk onderstaande categorieën om snel jouw favoriete Kerst recept voor een bijgerecht te vinden!

Bekijk al onze kerstrecepten

Bijgerechten met vlees

Vlees, we zijn er dol op. Een mooi stuk rosé gebakken biefstuk als pronkstuk op het bord of een gehaktpie uit de oven. Om het de vleesliefhebber iets gemakkelijker te maken, hebben wij een mooie selectie van onze favoriete vlees bijgerechten gemaakt.

Bijgerechten met vis tijdens het kerstdiner


Met een bijgerecht met vis steel je zeker de show! Bakken, stomen, grillen: vis is een echte alleskunner. Ga voor garnalen of voor een stukje kabeljauw. Verzekerd van feest aan tafel!

Of zet snel een bijgerecht op tafel:

Zet snel een bijgerecht op tafel Bekijk al onze recepten