Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Paastoetjes

Paastoetjes

Bij Pasen hoort zoetigheid en chocolade. Een lekker paasdessert kan daarom niet ontbreken tijdens de paasdagen. Wij hebben een aantal recepten voor je verzameld zoals lekkere paastoetjes met chocolade, churros en fantastische paastaarten. Laat je inspireren!

Paastoetjes met chocolade Pancakes als dessert Een klassieke paastaart Een fruitig desesrt Direct aan de slag met het paasdessert

Pancakes als paasdessert

Of je ze nu als ontbijt, lunch of paastoetje eet: pannenkoeken kunnen altijd. Heerlijk met pure chocolade, een bolletje ijs of aan een spiesje. Op zoek naar een paasdessert recept? Hieronder vind je ze voor pancakes!

Of ga voor kant-en-klaar!

Een fruitig dessert

Zin in een fris toetje na al dat zoete paasgeweld? Maak dan eens een fruitig paasdessert met room of een fruitsalade. Dat is een keer een ander soort paasdessert!

Bekijk ons assortiment vers fruit

Direct aan de slag met het paasdessert

Bij ons vind je de lekkerste producten voor je paasdessert. Van tiramisu tot cheesecake, zo op tafel!

Bekijk ons volledige assortiment voor het paasdessert