Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Vegan recepten

Vegan recepten

Veganistisch koken saai? Nee hoor! Met peulvruchten, verse groente en vleesvervangers kun je namelijk alle kanten op. Laat je inspireren met onze vegan recepten en zet in een handomdraai de lekkerste veganistische gerechten op tafel.

Vegan recepten avondeten Vegan recepten vleesvervangers Vegan recepten in 30 minuten Vegan taart en koekjes bakken

Vegan recepten voor het avondeten

De lekkerste vegan recepten voor het avondeten vind je hier. Van een heerlijke vegan stoof tot vegan pitabroodjes. Zo zet je in een handomdraai een plantaardige maaltijd op tafel.

Vegan recepten met vleesvervangers

Vegan eten wordt heel eenvuodig met onze vegan vleesvervangers. Wat dacht je van vegan kipstukjes, of onze vegan burgers? Plantaardig eten was nog nooit zo makkelijk! 

Vegan recepten klaar in 30 minuten

Snel een plantaardig gerecht op tafel zetten? Dat doe je met deze vegan recepten: binnen een halfuur op tafel! En ook nog eens hartstikke lekker. 

Vegan taart en koekjes bakken

Heb je zin om te bakken, maar wil je wel voor vegan gaan? Met deze producten zet je in een handomdraai een plantaardig baksel op tafel. Bakkers klaar? Bakken maar!