Je gebruikt een verouderde browser
Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.
Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.
Directe hitte en groente gaan goed samen. Op de barbecue wordt groente namelijk zoeter van smaak en lekker knapperig. Zorg er altijd voor dat je de groenten goed droog dept met een vel keukenpapier. Alleen dan worden ze ook echt knapperig. De natuurlijke suikers in de groenten karamelliseren door de verhitting, waardoor ze een zoete smaak krijgen. Smakelijk!
Frisse venkel-courgette pakketjes van de barbecue
Tip
Ook lekker in combinatie met PLUS kabeljauwfilet.
Bijgerecht
Ca. 30 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
Gegrilde champignons, paprika en aubergine met Parmezaanse kaas en een frisse peterseliedressing
Tip
Voor een maaltijdsalade meng je 200 gram gekookte PLUS Farfalle pasta door de ingrediënten.
Bijgerecht
Ca. 20 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
Gegrilde bloemkool
Bijgerecht
Ca. 15 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
Groene asperges omwikkeld met knapperige bacon
Tip
Lekker met een citroen-vinaigrette.
Deel:
Bijgerecht
Ca. 15 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
OOK INTERESSANT