Je gebruikt een verouderde browser
Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.
Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.
Van grapefruit tot limoen, van zoet tot bitter: citrusfruit is er in veel soorten, maten en smaken. Sinaasappels en mandarijnen zijn het zoetst. Grapefruit is zoetzuur van smaak en heeft iets bitters. En de citroen en limoen zijn heerlijk friszuur.
Citrussap is lekker verfrissend om zo te drinken, de partjes zijn lekker in een fruitsalade, vruchtenbowl, hartige salade of als garnering op een taart. Van de citroen, sinaasappel, mandarijn en limoen kun je naast het sap ook de schil goed verwerken in gerechten.
Limoentaart
Gebak
Ca. 45 minuten (+ opstijven en afkoelen 2,5 uur)
10 punten
Ingrediënten
Ingrediënten
Ricottapannenkoekjes met citroen
Nagerecht
Ca. 30 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
Citrus-granolarepen
Deel:
Tussendoortje
Ca. 45 minuten (+ 1 uur afkoelen)
16 stuks
Ingrediënten
Ingrediënten
OOK INTERESSANT