Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

BBQ vis recepten

BBQ vis recepten

Er gaat niets boven een heerlijke visje op de BBQ! Met vis creëer je variatie. Hier vind je allerlei BBQ recepten met vis die je binnen no time op tafel zet. Van visburgers tot zalmspiesen! Ook voor vispakketjes met zalm en courgette ben je bij ons aan het goede adres. En ben je nog op zoek naar lekkere vis voor op de BBQ? Hier vind je het complete PLUS barbecue visassortiment. Aan de slag!

Bekijk al onze BBQ recepten Bekijk ons BBQ visassortiment

Zalmrecepten voor op de BBQ

Bij het inpakken van de zalm loopt het water je al in de mond. Hmm.. Maak een lekker zalm-courgettepakketje of ga je deze keer voor een een twist en kies je voor een gegrilde zalm?

Bekijk meer zalmrecepten voor op de BBQ

Visburgers van de BBQ

Burgers komen niet alleen in de vorm van vlees maar ook in de vorm van vega of vis! Maak deze heerlijke visburgers van verschillende vissoorten.

Wonderlijke vis recepten voor op de BBQ

Visrecepten voor op de bbq zijn er in alle soorten en maten. Op zoek naar iets bijzonders? Probeer bijvoorbeeld eens deze forel in serranoham of gegrilde garnalen met frisse munt en pistache-pesto!

Bekijk meer BBQ salade recepten Bekijk al onze BBQ recepten