Je gebruikt een verouderde browser
Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.
Producten
Verse maaltijdpakketten en soeppakketten
Alle Verse maaltijdpakketten en soeppakkettenWild, haas, konijn, kalf, lam
Alle Wild, haas, konijn, kalf, lamZachte broodjes, bolletjes
Alle Zachte broodjes, bolletjesBroodbeleg zoet en hartig
Alle Broodbeleg zoet en hartigCrackers, knackebrod, roggebrood, rijstwafels
Alle Crackers, knackebrod, roggebrood, rijstwafelsKoffie, koffiemelk, suiker
Alle Koffie, koffiemelk, suikerPastasaus, tomatenpuree
Alle Pastasaus, tomatenpureeMaaltijdpakketten, mixen, sauzen
Alle Maaltijdpakketten, mixen, sauzenGroenteconserven, vruchtenconserven
Alle Groenteconserven, vruchtenconservenVleesconserven, visconserven
Alle Vleesconserven, visconservenSnacksaus, mayonaise
Alle Snacksaus, mayonaiseGroentesaus, vleessaus, vissaus
Alle Groentesaus, vleessaus, vissausSlasaus, sladressing, slaversierders
Alle Slasaus, sladressing, slaversierdersKauwgom, pepermunt, keelsnoepjes
Alle Kauwgom, pepermunt, keelsnoepjesNatuurlijke, biologische voeding
Alle Natuurlijke, biologische voedingToiletpapier, keukenpapier, tissues
Alle Toiletpapier, keukenpapier, tissuesKaarsen, lucifers, aanstekers, brandbare stoffen
Alle Kaarsen, lucifers, aanstekers, brandbare stoffenVernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.
De hamburger is één van de favorieten voor op de barbecue. Naast de traditionele hamburger zijn er nog tal van andere variaties. Probeer ook eens de Cajun visburger met een Mexicaans tintje. Of leef je uit met een frisse tzatziki-saus voor een Griekse smaaksensatie. Natuurlijk hebben we ook een alternatief zonder vlees. Voor welke variant ga jij?
Zelfgemaakte traditionele hamburger
Hoofdgerecht
Ca 25. minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
Hamburgertip: kuiltje in hamburger
Druk, voordat de hamburger op de barbecue gaat, met je duim een kuiltje in het midden van de burger. Hierdoor voorkom je uitgedroogd vlees. Vul het kuiltje vervolgens met een klontje boter en bak de burger 3 tot 4 minuten aan beide kanten op de barbecue. Zo blijft het vlees extra mals.
Cajun visburger
Kindertip
Maak voor de kinderen kleine visburgertjes en laat ze hun eigen broodje beleggen. Zet hiervoor een PLUS Monkeybread, verschillende sausjes, rauwkost als komkommer, worteljulienne, paprika en ijsbergsla op tafel.
Weetje
Eet 1 of 2 keer per week vis en wissel magere soorten, zoals kabeljauw en koolvis af met vette vis, zoals zalm, haring en makreel. De meervoudig onverzadigde vetzuren zijn juist goed voor je.
Hoofdgerecht
Ca 30. minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
Gegrilde hamburgers met frisse tzatziki-saus
De perfecte grillstrepen op je barbecuevlees krijg je, door voor het grillen het vlees goed droog te deppen met een keukenpapiertje. Vervolgens kun je het vlees met behulp van een kwastje insmeren met (olijf)olie. Gril het vlees aan beide kanten. Voor een echt barbecue effect kun je de gegrilde kanten nog eens voorzien van grillstrepen, door het vlees iets minder dan een kwartslag te draaien en kort te grillen (denk aan de wijzers van een klok als ze op 13:50 staan). Hierdoor ontstaat er een mooi grillpatroon.
Hoofdgerecht
Ca. 20 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
Groenteschijf met rozemarijn-knoflookboter
Vlees inkwasten met kruidentakjes versterkt de smaak. Gebruik harde takjes die stevig genoeg zijn zoals rozemarijn. Gebruik boter of olie voor de kruidentakjes, dit neemt extra smaak op.
Tip
Deze manier van bereiden kan bij alle soorten vlees, vis of groenten toegepast worden.
Deel:
Hoofdgerecht
Ca. 10 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
OOK INTERESSANT