Je gebruikt een verouderde browser
Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.
Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.
Het is een onmisbaar stukje vlees voor op de barbecue: de worst! Laat voor gebruik de barbecue goed op temperatuur komen om de worst optimaal te grillen.
Techniek indirect grillen
Worst indirect grillen op de barbecue doe je door deze op een rooster te plaatsen zonder directe hitte daaronder. De kolen verplaats je naar de zijkant en tussen de kolen plaats je een aluminium schaal. Hier kan het vet van de worst in druipen. Door de deksel van de barbecue tijdens het grillen te sluiten, circuleert de warmte rond het vlees. Grotere stukken hoef je dus niet meer om te draaien omdat de warmte verdeling constant is.
Zijn de barbecueworsten donkerbruin en gaar? Dan smullen maar!
Barbecueworst
Tip
Serveer de worsten met BBQ Chili Calvé saus.
Hoofdgerecht
Ca. 10 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
Barbecueworst met zoete paprikaspread
Deel:
Hoofdgerecht
Ca. 30 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
OOK INTERESSANT