Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Paasdiner recepten

Paasdiner recepten

Sluit de paasdagen af met een gezellig paasdiner. We hebben een aantal verrassende paasdiner recepten voor het voorgerecht geselecteerd, maar bieden ook een aantal simpele paasrecepten aan als een hoofdgerecht voldoende is. En wat dacht je van asperges op het paasmenu, of recepten voor op de BBQ als Pasen avondeten? Laat je inspireren!

Voorgerecht paasdiner Asperges op het paasmenu Ovenschotels tijdens het paasmenu Simpele paasrecepten Direct aan de slag met het paasdiner

Paas BBQ recepten

De lekkerste paasdiner recpeten, maar dan van de BBQ. Zo maak je een verrassend maar heerlijk avondeten voor Pasen! Psst... Nog niet genoeg BBQ inspiratie opgedaan? Hier vind je alle BBQ recepten.

Vegetarisch paasmenu

Op zoek naar paasdiner recepten? Ga eens voor compleet vegetarische paarecepten! Bij PLUS is er meer dan genoeg keuze. Ook na Pasen nog op zoek naar vega recepten? Bekijk al onze vegetarische recepten.