1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Turks brood met tonijn en blauwe kaas

Turks brood met tonijn en blauwe kaas

Turks brood met tonijn en blauwe kaas product foto
  • Ingredienten:

  • ciabattabrood
  • 1 potje rode pesto
  • 75 g rucola
  • 150 g blauwe kaas
  • 1 eetl. kappertjes
  • 2 rode uien, in smalle ringen
  • 2 blikjes tonijn op olie (ca. 350 g), uitgelekt
Voorbereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de ciabatta in de lengte door. Besmeer beide helften met pesto. Verdeel over één helft de rucola, vervolgens de blauwe kaas, de kappertjes, rode ui en tonijn.
Bereiden
Leg de andere helft erop en zet het brood circa 10 minuten in het midden van de oven. Snijd het brood in 6 plakken of serveer het als heel brood op een schaal.
Variatie
Vervang het Turkse brood door pitabroodjes.
Menugang
Lunchgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
6
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 25 g
  • koolhydraten
  • 39 g
  • vet
  • 26 g
  • Kcal
  • 490
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie