Je gebruikt een verouderde browser
Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.
Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.
Bij PLUS houden we van goed eten. Van boerenkool bijvoorbeeld. Die groente is opeens weer helemaal ‘in’. Boerenkool wordt tegenwoordig zelfs wel superfood genoemd, vanwege de grote hoeveelheid vitaminen en mineralen die erin zitten. Wist je bijvoorbeeld dat de groente rijk is aan vitamine C? Al die supergezonde voedingsstoffen krijg je gewoon binnen met een overheerlijke boerenkoolstamppot. Bovendien is het lekker stevige kost, zo’n stamppot. Net waar je in de winter behoefte aan hebt.
We beginnen met een basisrecept voor boerenkool. Heb je extra veel gemaakt? Dan hebben we nog drie suggesties wat je met de restjes kunt doen. Maak bijvoorbeeld ook eens kroketjes, muffins of romige soep van boerenkoolstamppot. Zo wordt er geen voedsel verspild! Wij helpen je graag verder aan de hand van de vier recepten hieronder.
Basisrecept boerenkoolstamppot
Hoofdgerecht
Ca. 30 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
Kroketjes van boerenkoolstamppot
Hoofdgerecht
Ca. 60 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
Muffins van boerenkoolstamppot
Lunchgerecht
Ca. 50 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
Romige soep van boerenkoolstamppot met kaaskrokantjes
Deel:
Hoofdgerecht
Ca. 25 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
OOK INTERESSANT