Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Romige penne met varkensfilet, broccoli en champignons

Romige penne met varkensfilet, broccoli en champignons

Ingrediënten

  • 500 gram broccoli
  • 500 gram varkensfiletlapjes
  • 400 gram volkoren penne (pasta)
  • 400 gram kastanjechampignons
  • 20 gram basilicum
  • 20 gram parmezaanse kaas
  • 150 ml kookroom
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel vloeibare margarine
Romige penne met varkensfilet, broccoli en champignons product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Breng een pan water aan de kook en bereid de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. 2. Snijd de varkensfiletlapjes in blokjes. Doe de vloeibare margarine in een koekenpan en bak de varkensfiletblokjes in 8 minuten goudbruin en gaar. Snijd de champignons in kwarten en pers de knoflook. Bak 5 minuten mee met het vlees. Voeg vervolgens de room toe en verwarm 3 minuten mee.
  3. 3. Breng een tweede pan water aan de kook. Snijd de roosjes van de broccoli en verwijder de stronk. Kook de broccoli 5 minuten.
  4. 4. Roer het vlees samen met de broccoli en door de penne.
  5. 5. Verdeel de pasta over de borden en garneer met basilicum en parmezaanse kaas.

    Voedingswaarde

  • Kcal 659
  • Eiwit 48 g
  • Koolhydraten 71 g
  • waarvan suikers 7
  • Vet 14 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 5
  • Vezels 17