Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Paasbrunch recepten

Paasbrunch recepten

De paasbrunch is natuurlijk hét excuus om weer eens flink uit te pakken, uren in de keuken door te brengen en alle opgespaarde recepten nu echt eens in de praktijk te brngen. Alhoewel, Pasen is ook weer geen Kerst, waardoor het misschien wat too much is om iedereen in de vroege ochtend uit bed te trommelen voor een uitgebreid paasontbijt. De gulden middenweg is de paasbrunch! Met een tafel vol verse (en chocolade) eieren, knapperig paasbrood, hartige én zoete paasbrunch recepten is er voor ieder wat wils. Bekijk hier het PLUS assortiment voor de ideale paasbrunch. Laat Pasen maar komen! 

Eieren tijdens de paasbrunch

Een ei hoort erbij, zeker bij de paasbrunch. Kippeneieren en chocolade paaseieren, ze zijn onlosmakelijk met Pasen verbonden. Een gekookt eitje mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de brunch, maar wees ook eens creatief met een eitje. Maak bijvoorbeeld zelf gevulde eieren, maak je eigen eiersalade of versier de mooiste baksels met chocolade paaseieren.

Bekijk het assortiment eieren

5 lekkere eiergerechten

Gevulde eieren

Eitje pocheren?

Een eitje hoort erbij met de paasdagen! Een gepocheerd eitje is extra feestelijk. Hoe je supersimpel een eitje pocheert, zie je in deze video!

Paasbrood voor de brunch

Bij Pasen hoort brood, al eeuwen lang. Elk jaar maken bakkers voor Pasen lange nachten om te zorgen voor allerlei feestelijke broodsoorten. Paasbrood natuurlijk, maar ook matzes, breekbrood, paashaantjes, broodmannetjes en broodvogeltjes. 

Bekijk het paasbrood assortiment

Maak je eigen broodjes

Croissant-tulband met spek en ei

Brunch met stol

Broodvlecht met gekleurde eitjes

Notenstol met banaan en chocolade

Chocoladebrood

Een hartige paasbrunch

Pasen is dé tijd om een heerlijke hartige brunch op tafel te zetten. Verse broodjes luxe belegd met gerookte zalm, lekkere kaas en mooie rosbief. Of verras met een lekkere quiche boordevol groente of een groene salade. 

Bekijk al ons hartige beleg

Huevos rancheros

Preiquiche

3 x gerookte zalm

Een zoete paasbrunch

Voor de echte zoetekauw is Pasen de tijd van hun leven. Paaseitjes in overvloed, chocolade paashazen en allerlei soorten zoete broodjes. We hebben een aantal lekkere recepten op een rijtje gezet voor de ultieme zoete paasbrunch.

Alles voor een zoete paasbrunch

Broodpudding 

Cupcakes en schuimhaasjes

4 x wentelteefjes

Haal de boodschappen voor de paasbrunch in huis!

Alles voor een brunch met eieren
Alles voor een brunch met brood
Alles voor een hartige paasbrunch
Alles voor een zoete paasbrunch

Nog meer tips voor de paasbrunch!

Hoe maak je een gevuld eitje?

Wat mag er echt niet ontbreken met Pasen? Gevulde eieren natuurlijk! Gevulde eieren zijn heerlijk als borrelhapje tussendoor, maar passen ook goed bij het paasontbijt of de paasbrunch. Hier vind je twee heerlijke recepten voor gevulde eieren. Welke is jouw favoriet?

Ontdek jouw favoriete recept

Recepten voor kinderen tijdens de paasbrunch

Wil je ook voor de allerjongste gasten iets lekkers op tafel zetten tijdens de paasbrunch? Met deze leuke recepten zorg je ervoor dat ook de kids heerlijk kunnen smullen. Wat dacht je van vrolijke cakepops of paascupcakes? Allemaal aan tafel!

Vier Pasen met je kinderen

Hoe dek je de paastafel?

Bij de paasbrunch hoort een mooi gedekte tafel. Wij hebben de leukste ideeën en tips voor je op een rijtje gezet, zodat de paastafel er op en top feestelijk uit ziet!

Paastafel dekken

Meer paasinspiratie?

Krijg je geen genoeg van alle paasinspiratie? Bekijk hier nog meer paasrecepten.