Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Kerst toetjes recepten

Kerstdesserts

De finishing touch van jouw Kerstdiner: het kersttoetje! Wanneer je eigenlijk al vol zit van al het lekkers is er vaak toch nog een gaatje voor een heerlijk nagerecht. En om de avond feestelijk af te sluiten wil je natuurlijk wel een luxe nagerecht op tafel zetten. Met onderstaande recepten voor de lekkerste Kerst desserts is dit gegarandeerd het geval.

Geen zin om zelf uitgebreid in de keuken te staan aan het einde van de avond? Kijk eens tussen onze selectie aan kant-en-klare Kerst nagerechten in ons productoverzicht. Je vindt er de lekkerste ijstaarten en crème brûlées.

Zo vind je snel het lekkerste recept voor jouw Kerst nagerecht

Zie je door alle Kerstbome... eh recepten het bos niet meer? Wij hebben alvast een selectie gemaakt om snel jouw favoriete Kerst nagerecht te vinden. En bekijk hier de allerleukste kersttoetjes voor kinderen.

Klassieke desserts tijdens de kerst


Een crumble, cheesecake, tiramisu of een lekkere crème brûlée. Het zijn echte Kerstklassiekers, maar ze blijven het goed doen. Als je van een klassiek dessert houdt dan vind je met onderstaande recepten voor lekkere Kerst toetjes meer dan genoeg inspiratie. En... we geven de klassiekers af en toe een vernieuwende twist. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lekkere tiramisu met mango?

Kerst toetjes in een glas


Wat lijkt er gezelliger dan een Kerst dessert in een glaasje? Door je toetje in een glas te serveren oogt je nagerecht meteen luxe. Steel de show met een verfijnd toetje in een mini glaasje zoals deze banaan toffee toetjes, ga voor een iets rijkere variant en gebruik ons recept voor appeltoetjes in een glas, met een bolletje roomijs, of kies één van onderstaande Kerst recepten.

Kerst desserts met chocolade


Of je nou chocolademousse serveert of een cheesecake met witte chocola, voor veel mensen is een toetje met chocolade de ultieme afsluiter van een gezellig Kerstdiner. Wist je trouwens dat je op de klassieke chocolademousse tegenwoordig ook allerlei feestelijke varianten hebt zoals een trifle met chocolademousse? Tussen onderstaande recepten vind je nog veel meer inspiratie voor Kerst nagerechten met chocolade.

Luxe nagerechten met ijs


Op zoek naar nagerechten met ijs voor een frisse afsluiting van het Kerstdiner? Bij PLUS vind je de lekkerste combinaties in deze toetjes met ijs. Ga voor een chocolade ijstaart of een lekkere combinatie van ijs en fruit. Wil je liever tijd besparen maar toch een lekkere ijsdessert met kerst? Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een kant-en-klare ijstaart uit ons Kerst productassortiment.

Hoe maak je het vanille-kersenbombe toetje?

Wat ziet ie er goed uit he? Deze vanillekersen bombe. Het pronkstuk om je kerstdiner mee af te sluiten. En lastig? Dat valt reuze mee. In deze how-to video laten we je stap voor stap zien hoe je deze bombe klaarmaakt.

Naar het volledige bombe recept

Of zet snel een nagerecht op tafel:

Bekijk alle Kerst nagerechten