Je gebruikt een verouderde browser
Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.
Producten
Verse maaltijdpakketten en soeppakketten
Alle Verse maaltijdpakketten en soeppakkettenWild, haas, konijn, kalf, lam
Alle Wild, haas, konijn, kalf, lamZachte broodjes, bolletjes
Alle Zachte broodjes, bolletjesBroodbeleg zoet en hartig
Alle Broodbeleg zoet en hartigCrackers, knackebrod, roggebrood, rijstwafels
Alle Crackers, knackebrod, roggebrood, rijstwafelsKoffie, koffiemelk, suiker
Alle Koffie, koffiemelk, suikerPastasaus, tomatenpuree
Alle Pastasaus, tomatenpureeMaaltijdpakketten, mixen, sauzen
Alle Maaltijdpakketten, mixen, sauzenGroenteconserven, vruchtenconserven
Alle Groenteconserven, vruchtenconservenVleesconserven, visconserven
Alle Vleesconserven, visconservenSnacksaus, mayonaise
Alle Snacksaus, mayonaiseGroentesaus, vleessaus, vissaus
Alle Groentesaus, vleessaus, vissausSlasaus, sladressing, slaversierders
Alle Slasaus, sladressing, slaversierdersKauwgom, pepermunt, keelsnoepjes
Alle Kauwgom, pepermunt, keelsnoepjesNatuurlijke, biologische voeding
Alle Natuurlijke, biologische voedingToiletpapier, keukenpapier, tissues
Alle Toiletpapier, keukenpapier, tissuesKaarsen, lucifers, aanstekers, brandbare stoffen
Alle Kaarsen, lucifers, aanstekers, brandbare stoffenVernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.
Aardappelen frituren, koken of bakken gaat de meeste thuiskoks zonder problemen af. Maar er is zoveel meer mogelijk met onze Nederlandse trots. Want als er íets veelzijdig is, dan is het de aardappel wel. Dat bewijzen deze heerlijke creaties. Koken en smullen maar.
Pommes duchesse, Hasselback, rösti en aardappelkrokketjes. Dankzij deze basisrecepten, met extra smakelijke tip, tover je de lekkerste aardappelgerechten op tafel.
Aardappelkroketjes met tijm en knoflook
Niks meer of minder dan een portie aardappelpuree in een krokant jasje. Subliem in al z’n eenvoud. Presenteer aardappelkroketten als vervanger voor aardappelen of aardappelpuree. Maak een grote hoeveelheid en vries in wat je overhebt.
Tip: Varieer ook eens met smaakmakers als mosterd, boter en salie.
Bijgerecht
Ca. 110 minuten
4 personen
Ingrediënten
Voor de pureePommes duchesse
‘Pommes duchesse’ is eigenlijk niet meer dan een chique term voor toefjes eenvoudige aardappelpuree. Doordat ze even in de oven gaan, krijgen ze een heerlijk knapperig korstje. Maak dit bijgerecht extra bijzonder door een beetje pompoen, zoete aardappel, wortel of fijngesneden spinazie toe te voegen aan de puree. Of door een beetje geraspte kaas, maanzaad of sesamzaad over de toefjes te strooien.
Bijgerecht
Ca. 75 minuten
4 personen
Ingrediënten
Hasselback aardappelen met pancetta en rozemarijn
Van oorsprong een Zweeds gerecht uit de achttiende eeuw. Maar nog steeds heel actueel: de Hasselback aardappel. Een feest voor het oog, deze pretaardappeltjes. En je kunt er naar hartenlust mee variëren. In de inkepingen kun je namelijk tal van fijne smaakmakers kwijt, zoals spek, kruiden, knoflook en/of kaas. Handige tip: leg de aardappel op een (houten) lepel als je hem insnijdt. Zo voorkom je dat je dóór de aardappel heen snijdt.
Tip: Gebruik voor een vegetarische versie alleen boter met grof zout en peper, of geraspte kaas en verse kruiden.
Bijgerecht
Ca. 60 minuten
4 personen
Ingrediënten
Rösti met sjalot
Een typisch Zwitsers gerecht, gemaakt van geraspte aardappel. Maak een grote koek of meerdere kleintjes en serveer als bijgerecht bij een stukje zalm en een lichte salade. Voeg naar wens smaakmakers zoals ui, knoflook en kaas toe aan het mengsel. Varieer ook eens met zoete aardappel, pompoen, courgette of pastinaak.
Deel:
Bijgerecht
Ca. 70 minuten
4 personen
Ingrediënten
Aardappelen van PLUS
OOK INTERESSANT