Je gebruikt een verouderde browser
Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.
Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.
Lekker, gemakkelijk en een feestelijke uitstraling. Dat is toch wat je wil tijdens de feestdagen? Probeer daarom dit jaar eens de hasselback: een waaier van aardappel, groente, fruit of vlees.
Hasselback aardappels
Wel de ansjovisfilets in koude melk. Spoel de kappertjes met koud water. Snijd de augurkjes fijn en de ansjovisfilets in kleine stukjes. Snijd de bladpeterselie ragfijn.
Hasselbacks
*Regelmatig even controleren of ze niet sneller bruin dan gaar zijn, anders oven terug brengen naar 150 graden en nogmaals wat boter vlokjes er over verdelen.
Salsa verde
De zure room moet niet te dik zijn, anders dunner maken met gewone yoghurt. Meng augurk, kappertjes, knoflook, bladpeterselie, ansjovis door de mosterd en zure room. Roer er de olijfolie door.
Hoofdgerecht
Ca. 45 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
Gemarineerde kippendijen met hasselback aardappel
Hoofdgerecht
Ca. 45 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
Hasselback aardappels, focaccia met rozemarijn, olijven en sinaasappel & peren met sinaasappel en kruidnagel
Hasselback aardappels
Focaccia met rozemarijn, olijven en sinaasappel
Peren met sinaasappel en kruidnagel
Deel:
Hoofdgerecht
Ca. 45 minuten (+1 uur wachten)
4 personen
Ingrediënten
Hasselback aardappelsIngrediënten
OOK INTERESSANT