Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pastinaak truffelsoep

Pastinaak truffelsoep

Ingrediënten

  • 1 verspakket pastinaak truffelsoep (Feestelijk PLUS)
  • 4 tenen knoflook
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 10 gram platte peterselie
  • Versgemalen zwarte peper
  • Brunchbroodjes (Feestelijk PLUS)
  • Extra nodig: staafmixer, keukenpapier
Pastinaak truffelsoep product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1 Maak de soep volgens de aanwijzingen op het verspakket pastinaak truffelsoep.
  2. 2 Snijd als de soep bijna klaar is 4 tenen knoflook in de lengte in zo dun mogelijke plakjes. Verhit 3 eetlepels olijfolie in een steelpan en bak de knoflook in ca. 3 min. goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier. Snijd 10 gram platte peterselie fijn.
  3. 3 Bestrooi de soep met versgemalen zwarte peper, de peterselie en knoflook. Serveer met brunchbroodjes (Feestelijk PLUS).

Variatie

De soep kun je heel goed 1 dag van tevoren bereiden en maak de toppings op het laatste moment.

    Voedingswaarde

  • Kcal 897
  • Eiwit 8 g
  • Koolhydraten 35 g
  • Vet 23 g
  • Vezels 7