
Pastinaak truffelsoep
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
1 verspakket pastinaak truffelsoep (Feestelijk PLUS)
4 tenen knoflook
3 eetlepels olijfolie
10 gram platte peterselie
Versgemalen zwarte peper
Brunchbroodjes (Feestelijk PLUS)
Extra nodig: staafmixer, keukenpapier
Bereidingswijze
1 Maak de soep volgens de aanwijzingen op het verspakket pastinaak truffelsoep.
2 Snijd als de soep bijna klaar is 4 tenen knoflook in de lengte in zo dun mogelijke plakjes. Verhit 3 eetlepels olijfolie in een steelpan en bak de knoflook in ca. 3 min. goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier. Snijd 10 gram platte peterselie fijn.
3 Bestrooi de soep met versgemalen zwarte peper, de peterselie en knoflook. Serveer met brunchbroodjes (Feestelijk PLUS).
Variatietip!
De soep kun je heel goed 1 dag van tevoren bereiden en maak de toppings op het laatste moment.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
897 kcal
Vetten
23 gram
Koolhydraten
35 gram
Vezels
7 gram
Eiwitten
8 gram
Meer recepten in de categorie