Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Miljuschka's granola-ontbijttaart

Miljuschka's granola-ontbijttaart

Ingrediënten

  • 3 el kokosolie 50 ml ahornsiroop
  • 150 g havervlokken
  • 50 g amandelschaafsel
  • 50 g geraspt kokos
  • 1 eiwit
  • 300 g Turkse yoghurt
  • 50 ml honing
  • 1 limoen (Fairtrade), schoongeboend
  • 1 mango, schoongemaakt en in blokjes
  • 100 g blauwe bessen
  • 100 g witte druiven
  • springvorm (Ø 24 cm), ingevet
Miljuschka's granola-ontbijttaart product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Ontbijt
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 °C
  2. Smelt de kokosolie met de ahornsiroop in een steelpan op laag vuur. Voeg de havervlokken, het amandelschaafsel en kokos toe en roer door elkaar. Neem de pan van het vuur en schep het eiwit erdoor.
  3. Druk het deeg in de taartvorm, zet deze in het midden van de oven en bak de taartbodem in ca. 20 minuten goudbruin. Haal de vorm uit de oven en laat afkoelen.
  4. Meng ondertussen voor de vulling de yoghurt en honing. Rasp de schil van de limoen en pers de vrucht uit. Roer beide door de yoghurt. Schep het yoghurtmengsel in de taartbodem.
  5. Verdeel het fruit over de taart.

    Voedingswaarde

  • Kcal 640
  • Eiwit 12 g
  • Koolhydraten 63 g
  • Vet 36 g