Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Paasrecepten 2024

Paasrecepten 2024

Welke leuke paasrecepten gaan we maken met Pasen? Hier vind je de beste paasrecepten voor een lekker en gezellig Pasen. Van paasontbijtjes met een eitje tot wentelteefjes. Voor de paasbrunch hebben we ook verschillende tips en simpele paasrecepten klaarstaan. Wat dacht je van gevulde eieren of een verfrissende smoothie? Voor meer inspiratie en speciale paasproducten kun je kijken in ons uitgebreide paasassortiment. Laat Pasen maar komen!

Paasrecepten voor het ontbijt

Pasen en ontbijt gaan hand in hand. Van gekookte of gebakken eieren tot paasbrood of een lekkere stol. Je kunt het zo uitgebreid maken als dat je zelf wil. Onze beste paasrecepten voor het ontbijt hier voor jou op een rij.

Paasrecepten voor de brunch

Bij Pasen denk je al vrij snel aan de paasbrunch. Uitgebreid tafelen met gevulde eieren, sappen, bijzondere broden en paasbroodjes voor de kleintjes. Drie verrassende paasbrunch recepten hebben we voor je geselecteerd.

Gourmetrecepten voor pasen

Gourmetten, wie is er niet dol op. Ook met pasen is het een feestje wanneer het gourmetstel op tafel komt. Je kunt ook leuke gourmetrecepten maken. We hebben er een aantal voor je op een rij gezet.

Ga voor een lekker drankje met Pasen

Kies voor een ander drankje bij je paasbrunch. Met of zonder alcohol.

Soepen, dat smaakt goed met Pasen!

Een soepje doet het altijd goed, kies een van onze diverse suggesties en ga aan de slag met deze recepten voor heerlijke paas soepen!

Recepten voor kinderen tijdens Pasen

Laat je kinderen deze Pasen gezellig meehelpen met het voorbereiden van de paasbrunch of het paasdiner. En we hebben zelfs een paar leuke paasrecepten speciaal voor kinderen, zodat ze zelf ook aan de slag kunnen in de keuken.

Paasrecepten voor kinderen