Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Paasrecepten 2022

Paasrecepten 2022

Wat eten we met Pasen? Hier vind je de beste ideeën voor een lekker en gezellig Pasen. Van ontbijtjes met een eitje tot wentelteefjes. En voor de paasbrunch hebben we ook tips. Wat dacht je van gevulde eieren, gerechtjes met avocado of een verfrissende smoothie? Voor meer inspiratie en speciale paasproducten kun je kijken in ons uitgebreide paasassortiment. Laat Pasen maar komen!

Paasrecepten voor het ontbijt

Pasen en ontbijt gaan hand in hand. Van gekookte of gebakken eieren tot paasbrood of belegen stol. Je kunt het zo uitgebreid maken als dat je zelf wil. Onze beste paasrecepten voor het ontbijt hier voor jou op een rij.

Ontbijtrecept met stol

Ontbijtmuffin met ei

Paasbrood met saffraan

Smoothiebowl van biet en blauwe bes

Matzes met avocado

Yoghurtontbijt met framboos en lemoncurd

Paasrecepten voor het diner

Waar ben jij gek op? Gourmetten tijdens het paasdiner of liever een vis- of vleesgerecht met Pasen? Maak er een zalig paasfeest van met deze paasdiner recepten. En de zelfgemaakte eiersalade mag natuurlijk niet ontbreken! Eet smakelijk!

Gourmetten bij het paasdiner

Eiersalade met aspergetips

Visrecept voor het paasdiner: zalm met teriyaki-glaze

Paasrecepten voor toetjes

Sluit de paasdagen feestelijk af met een paastoetje. Groot of klein, iedereen vindt een paastoetje fijn. Ga jij voor de XL tompouce met vers fruit, ijstaart met merengue of de chocolade trifle met peer?

Gourmetrecepten voor pasen

Gourmetten, wie is er niet dol op. Ook met pasen is het een feestje wanneer het gourmetstel op tafel komt. Je kunt ook leuke gourmetrecepten maken. We hebben er een aantal voor je op een rij gezet.

Ga voor een lekker drankje met Pasen

Kies voor een ander drankje bij je paasbrunch. Met of zonder alcohol. 

Haal boodschappen voor Pasen in huis!

Het paasontbijt

Alles voor je paasontbijt

De paasbrunch

Alles voor je paasbrunch

Het paasdiner

Alles voor je paasdiner

Het paastoetje

Alles voor je paastoetje

Recepten voor kinderen tijdens Pasen

Laat je kinderen deze Pasen gezellig meehelpen met het voorbereiden van de paasbrunch of het paasdiner. En we hebben zelfs een paar leuke paasrecepten speciaal voor kinderen, zodat ze zelf ook aan de slag kunnen in de keuken.

Paasrecepten voor kinderen