
Frambozensmoothie
4 pers.
ca. 15 min
Hollands
Ingrediënten
1 bak frambozen (250 g, diepvries)
1 bakje verse blauwe bessen (125 g)
100 g havermout
300 ml sojayoghurt (naturel)
EXTRA blender of keukenmachine
Bereidingswijze
Pureer de frambozen met de helft van de blauwe bessen, de havermout en de sojayoghurt in de blender of keukenmachine tot een smoothie
Verdeel de smoothie over 4 glazen en garneer met de rest van de blauwe bessen.
Variatietip!
Vervang de frambozen door ander diepvriesfruit, zoals mango of gemengd rood fruit. De sojayoghurt kun je vervangen door elke andere soort yoghurt of kwark. Gebruik bij dikke yoghurt- of kwarksoorten een paar eetlepels (soja) melk of water om de smoothie te verdunnen.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
165 kcal
Vetten
4 gram
Koolhydraten
24 gram
Eiwitten
6 gram