Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Korenlanders smörgas-brood

Korenlanders smörgas-brood

Ingrediënten

  • 1 Korenlanders stokbrood donker
  • 100 g Blonde d’Aquitaine carpaccio
  • 4 cherrytomaten (biologisch), gehalveerd
  • 125 g filet americain
  • 2 vrijeuitloop eieren, hardgekookt en gepeld
  • 1 kleine rode ui, gesnipperd
  • 2 el bieslook, fijngesneden + 8 sprietjes bieslook (plantje, biologisch)
  • 1 potje summerkiss tomatoes (120 g, gemarineerde tomaatjes)
  • 8 plakken Klaverland brandnetelkaas (pak 200 g)
Korenlanders smörgas-brood product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij het stokbrood schuin in 24 plakken van 1 cm. Hoe schuiner je snijdt, hoe groter de plakken.
  2. Beleg 8 plakken met de carpaccio. Verdeel de dressing, pijnboompitten en Parmezaanse kaas uit de carpaccio-verpakking erover. Garneer elke plak met 1/2 cherrytomaat.
  3. Beleg 8 plakken stokbrood met de filet americain. Snijd elk ei in 4 plakken en verdeel die over de filet americain. Bestrooi met rode ui en bieslook.
  4. Laat de gemarineerde tomaatjes uitlekken en verdeel ze over 8 plakken stokbrood. Rol de plakken brandnetelkaas op en bind ze vast met 8 bieslooksprietjes. Verdeel de kaas over de plakken stokbrood met tomaat.
  5. Serveer alle broodjes op een grote snijplank of schaal. Strooi er nog wat fijngesneden bieslook over.

    Voedingswaarde

  • Kcal 675
  • Eiwit 33 g
  • Koolhydraten 61 g
  • Vet 32 g