Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Maaltijdsoep met gnocchi

Maaltijdsoep met gnocchi

Ingrediënten

  • 1 rundvleesbouillonblokje
  • 150 g peultjes
  • 400 g doperwten (diepvries)
  • 200 g tuinbonen (diepvries)
  • 400 g gnocchi
  • 400 g spinazie à la crème deelblokjes (diepvries)
  • 125 g buffelmozzarella
  • 1 potje groene pesto (135 g)
Maaltijdsoep met gnocchi product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Doe de bouillon in een ruime pan en breng aan de kook. Verwijder de puntjes en draadjes van de peultjes. Voeg ze toe, samen met de doperwten en bevroren tuinboontjes. Maak de gnocchi los van elkaar en voeg ook toe. Hou het water 2 min. tegen de kook aan.
  2. Voeg dan de spinazie toe en breng de soep weer tegen de kook aan.
  3. Breng op smaak met peper en schep in soep- kommen. Snij de mozzarella in 8 plakjes en verdeel over de kommen.
  4. Doe naar smaak wat pesto in de soep.

Variatie

Lekker met knapperig ciabattabrood en wat olijfolie om te dippen. Resttip: met de rest van de pesto en de doperwten maak je een lekkere saus voor bij pasta of rijst met kip. Meng ze met een pot besciamella-saus. Even opwarmen en klaar ben je!

    Voedingswaarde

  • Kcal 455
  • Eiwit 22 g
  • Koolhydraten 52 g
  • Vet 15 g