Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Maaltijdsoep met gnocchi

Maaltijdsoep met gnocchi

Maaltijdsoep met gnocchi product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 rundvleesbouillonblokje
  • 150 g peultjes
  • 400 g doperwten (diepvries)
  • 200 g tuinbonen (diepvries)
  • 400 g gnocchi
  • 400 g spinazie à la crème deelblokjes (diepvries)
  • 125 g buffelmozzarella
  • 1 potje groene pesto (135 g)
Bereiden
Doe de bouillon in een ruime pan en breng aan de kook. Verwijder de puntjes en draadjes van de peultjes. Voeg ze toe, samen met de doperwten en bevroren tuinboontjes. Maak de gnocchi los van elkaar en voeg ook toe. Hou het water 2 min. tegen de kook aan.
Voeg dan de spinazie toe en breng de soep weer tegen de kook aan.
Breng op smaak met peper en schep in soep- kommen. Snij de mozzarella in 8 plakjes en verdeel over de kommen.
Doe naar smaak wat pesto in de soep.
Variatie
Lekker met knapperig ciabattabrood en wat olijfolie om te dippen. Resttip: met de rest van de pesto en de doperwten maak je een lekkere saus voor bij pasta of rijst met kip. Meng ze met een pot besciamella-saus. Even opwarmen en klaar ben je!

Voedingswaarde

eiwit
22 g
koolhydraten
52 g
vet
15 g
Kcal
455