Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Kerst voorgerechten recepten

Kerst voorgerechten

De lekkerste recepten voor jouw Kerst voorgerecht vind je bij PLUS. Of je nou op zoek bent naar warme of koude gerechten. Wat dacht je van luxe Kerst soepen, vegetarische voorgerechten, carpaccio of het beste recept voor een lekkere garnalen cocktail. Met PLUS start het succes van jouw kerstdiner al vanaf de eerste gang, dus bekijk snel al onze recepten. En ook voor de lekkerste verse ingrediënten ben je bij PLUS aan het juiste adres, bekijk daarvoor ons productoverzicht voor Kerst voorgerechten.

Zo vind je snel jouw favoriete Kerst recept voor een lekker voorgerecht

Om het je makkelijk te maken hebben we de populairste Kerst voorgerechten alvast voor je samengevoegd. Bekijk onderstaande categorieën om snel jouw favoriete Kerst recept te vinden, of ga naar ons uitgebreide kerstassortiment voor voorgerechten.

Klassieke Kerst voorgerechten

Begin jouw kerstdiner in 2022 eens met een echt klassiek Kerst voorgerecht. Zo doet een carpaccio het bij veel mensen goed. Maar ook met kerstklassiekers kun je natuurlijk variëren en een luxe kerst voorgerecht ervan maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lekkere bietencarpaccio met spekjesdressing? Ben je op zoek naar een kerstrecept voor kinderen? Een overzicht van onze kerst voorgerechten voor kinderen vind je hier.

Kerst soepen

Van vegetarische Kerstsoep tot soepen met vis, een soepje vooraf hoeft helemaal niet saai te zijn. Serveer je een heerlijke luxe soep als starter van het kerstdiner dan maak je vrijwel zeker de meeste van je tafelgenoten blij. Wist je dat je zelfs van doperwtjes soep kunt maken? Bekijk eens onderstaande combinaties om inspiratie op te doen, of kijk voor nog meer inspiratie naar onze verzameling van de lekkerste soeprecepten voor kerst.

Of zet snel een voorgerecht op tafel:

Bekijk ons kerstassortiment Bekijk alle kerstrecepten