Je gebruikt een verouderde browser
Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.
Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.
Een glaze is niet veel meer dan een dunne saus die tijdens het barbecueën op het laatste moment op het vlees wordt aangebracht. Bijvoorbeeld met de Weber siliconenkwast. Gril het vlees vervolgens nog 1 keer rondom en breng een extra laagje glaze aan voor meer smaak, glans en een knapperig laagje. Deze ontstaat door het karamelliseren van de suiker.
Basisglaze (lekker in combinatie met kipfilet)
Deel:
Hoofdgerecht
Ca. 30 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
Speklapjes met cola-marinade
Hoofdgerecht
Ca. 20 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
OOK INTERESSANT