Je gebruikt een verouderde browser
Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.
Producten
Verse maaltijdpakketten en soeppakketten
Alle Verse maaltijdpakketten en soeppakkettenWild, haas, konijn, kalf, lam
Alle Wild, haas, konijn, kalf, lamZachte broodjes, bolletjes
Alle Zachte broodjes, bolletjesBroodbeleg zoet en hartig
Alle Broodbeleg zoet en hartigCrackers, knackebrod, roggebrood, rijstwafels
Alle Crackers, knackebrod, roggebrood, rijstwafelsKoffie, koffiemelk, suiker
Alle Koffie, koffiemelk, suikerPastasaus, tomatenpuree
Alle Pastasaus, tomatenpureeMaaltijdpakketten, mixen, sauzen
Alle Maaltijdpakketten, mixen, sauzenGroenteconserven, vruchtenconserven
Alle Groenteconserven, vruchtenconservenVleesconserven, visconserven
Alle Vleesconserven, visconservenSnacksaus, mayonaise
Alle Snacksaus, mayonaiseGroentesaus, vleessaus, vissaus
Alle Groentesaus, vleessaus, vissausSlasaus, sladressing, slaversierders
Alle Slasaus, sladressing, slaversierdersKauwgom, pepermunt, keelsnoepjes
Alle Kauwgom, pepermunt, keelsnoepjesNatuurlijke, biologische voeding
Alle Natuurlijke, biologische voedingToiletpapier, keukenpapier, tissues
Alle Toiletpapier, keukenpapier, tissuesKaarsen, lucifers, aanstekers, brandbare stoffen
Alle Kaarsen, lucifers, aanstekers, brandbare stoffenVernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.
Maak je vlees, vis of groente nog smakelijker met een mix van verschillende soorten gedroogde kruiden in de vorm van een dry-rub. Rubben is het inwrijven van een product met een mengsel van gedroogde kruiden of specerijen, om een product meer smaak te geven. Het verschil met een marinade is dat een dry-rub snel veel smaak geeft aan je product, zonder dat je lang hoeft te wachten voordat het is ingetrokken.
Wrijf vlak voor het grillen het vlees of de vis in met een kant-en-klare rub. Of maak in een handomdraai een homemade dry-rub. Zo geef je gemakkelijk je eigen draai aan vlees, vis of groente van de barbecue. Geniet van deze twee dry-rub recepten!
Homemade dry-rub
Tip
Gebruik de kruidenmix ook om boter en dressings op smaak te maken.
Bijgerecht
Ca. 5 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
Classic American rub (lekker in combinatie met een zalmmoot)
Let op: laat voor gebruik de barbecue goed op temperatuur komen. Zalmfilet kan de vlammen goed hebben en blijft mooi stevig. Gebruik, indien gewenst, aluminiumfolie tegen het plakken. Smeer deze vooraf aan 1 kant in met een beetje olijfolie.
Deel:
Hoofdgerecht
Ca. 15 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
OOK INTERESSANT