Je gebruikt een verouderde browser
Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.
Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.
Een warme zomeravond is bij uitstek het moment om de barbecue aan te zetten. En bij een avond barbecueën kan een lekkere saus natuurlijk niet ontbreken. Zoek je een sausje om je stokbrood of gegrilde groenten in te dippen? Of een dressing voor in de salade? Maak jouw barbecuegerecht dan af met een zelfgemaakt sausje! Gemakkelijk én lekker vers wanneer je hem zelf maakt. Vier verschillende recepten voor het maken van een sausje, om jouw barbecueavond compleet te maken.
Citroen-vinaigrette
Tip
Lekker bij de groene asperges omwikkeld met knapperige bacon maar ook als dressing voor over een groene salade.
Bijgerecht
Ca. 10 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
Traditionele tzatziki
Tip
Lekker om te serveren met pita brood.
Bijgerecht
Ca. 10 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
BBQ-saus
Tip
Lekker als saus bij spareribs of kip, of om deze in te marineren.
Bijgerecht
Ca. 35 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
Knoflookmayonaise
Tip
Lekker om groente in de dippen, maar ook bij stokbrood, vlees of vis.
Deel:
Bijgerecht
Ca. 10 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
OOK INTERESSANT